maandag 28 december 2015

Nieuw jaar: nieuwe kansen

ASCHWIN:

Nu het eind van 2015 nadert, is het tijd om vooruit te kijken naar 2016. Tijd ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Uiteraard geldt dit niet enkel voor sport-gerelateerde onderwerpen, maar voor je hele levensinvulling.
Maar voor nu ruim ik hier plek in voor onze sportieve uitdagingen.

Hardlopen:
  • Aschwin: 42 km: Marathon Zeeuws-Vlaanderen (april 2016)
  • Aschwin: 42 km: Kustmarathon Zeeland (oktober 2016)

Obstakel-run:
  • Gijs en Aschwin: 19 km: Strong Viking Run (april 2016)

Fietsen:
  • Linda en Aschwin: 1.300 km: de Groene Weg naar de Middellandse Zee (juni 2016)


dinsdag 22 december 2015

Uit de startblokken komen

ASCHWIN:

Zoals ik al eerder schreef, heb ik de trainingsarbeid de laatste maanden wat laten liggen. Aan de ene kant bewust, om zo eens een periode goede trainingsrust te nemen. Aan de andere kant kwam het ook wel erg goed uit, vanwege drukte op het werk.

Maar nu, zo'n paar dagen voor kerst, begint het weer te kriebelen. Ben gisteren al eens bezig geweest met het samenstellen van mijn trainingsschema richting de Marathon van Zeeuws-Vlaanderen (april 2016); en dan krijg je er vanzelf weer zin in...

De afgelopen maand heb ik zo'n 1 à 2 keer per week gelopen. Wel telkens zo'n 10 km. De kilootjes zijn er ook bijgekomen de afgelopen twee maanden. Tot aan het eind van het jaar zal ik zo'n 2 keer per week blijven lopen. Dan, vanaf 1 januari, starten we het op naar het serieuzere werk.

Nog heel eventjes en dan is het weer tijd om uit de startblokken te komen dus!