zaterdag 22 augustus 2015

4-daagse fietstocht: Noord-Frankrijk

ASCHWIN:

Nét terug van onze vakantie in Tjechië, besloten Linda en ik op de valreep ook nog een vierdaagse fietstocht te gaan maken: een mooi rondje vanuit Zuidwest-België doorheen Noord-Frankrijk.

Hieronder het gereden rondje, opgedeeld in vier etappes (449 km in totaal):

etappe 1: Bossuit (B) - Esquelbecq (F)
109 km

etappe 2: Esquelbecq (F) - Bezinghem (F)
89 km

etappe 3: Bezinghem (F) - Pelves (F)
132 km

etappe 4: Pelves (F) - Bossuit (B)
119 km

Dag 1 en dag 3 waren regenachtig. Dag 2 was heerlijk weer. Dag 4 was zonovergoten. Na al die hotelletjes van de afgelopen weken in Tjechië, was het gewoon weer fijn om te kamperen in ons klein trekkerstentje, met enkel het hoognodige bij ons aan spulletjes. Back to basic!

Eén domper kregen we na 4 dagen fietsen wel te verwerken. Toen we namelijk weer bij ons vertrekpunt aankwamen, te Bossuit, troffen we daar onze auto aan met vernielde achterruit en kapot fietsenrek! Het leek erop alsof iemand vol tegen ons fietsenrek was aangereden en dat door die klap ook de achterruit is vernield (het fietsenrek zal er tegenaan zijn geknald). 
Uiteraard lag er geen briefje onder de ruitenwissers met evt. verontschuldigingen en contactgegevens van de veroorzaker...
Vooraleer we daar ter plekke alles hadden afgewikkeld met politie, verzekering etc. was het alweer een paar uur na onze finish. 

Toch jammer om deze relaxte dagen op deze manier af te sluiten! Maar neemt niet weg dat we van deze dagen weer genoten hebben.

Hier nog een foto-collage:


:-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten