zondag 28 september 2014

Juist de verandering

ASCHWIN:

Juist de verandering maakt dat je lang kunt blijven genieten van al die sportieve activiteiten. En daarom werd er vandaag niet hardgelopen, ook niet gefietst, maar wel lang gewandeld: één van de afstanden die gelopen konden worden onder de noemer De Helletochten.

In Stekene (B) meldden we ons deze ochtend in alle vroegte om ons (Linda en ikzelf) in te schrijven voor de 30 km afstand (die uiteindelijk 33,4 km bleek te zijn). We werden getrakteerd op een grotendeels onverharde route rondom de Zeeuws-Vlaamse grensstreek. Hieronder zie je de gelopen route:

(klik erop voor vergroting)

En het is dan toch wel verrassend dat je zo dicht bij huis door zo ontzettend veel onbekende paadjes wordt geleid. Een dikke pluim trouwens voor de organisatoren. Niet alleen voor deze route, maar ook voor de organisatie op zich. Perfect uitgepijld en verzorgd.



Een aantal maanden geleden fietsten we doorheen het gehucht Groot-Abeele (vlakbij Vlissingen) en maakten toen een 'selfie' bij dat plaatsnamenbord (en plaatsten toen die foto hier). Een dergelijke 'selfie' werd ook vandaag gemaakt. Kijken hoe veel we er spontaan nog kunnen verzamelen tijdens onze activiteiten de komende jaren...!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten