maandag 9 juni 2014

Tweedaagse fietstocht

ASCHWIN:

Als afsluiting van dit vakantieweekje fietsten Linda en ik zaterdag en zondag vanuit Groede nog twee mooie routes.
Op zaterdag was het de beurt voor een rondje van 83 km: Groede-Vlissingen-kustlijn-Veere-Middelburg-Groede (links in de collage). De dag erna reden we een rondje van 100 km ten zuiden van Groede, aan de Belgische kust: Groede-Sluis-Damme-Brugge-Knokke-Cadzand-Groede (rechts in de collage).

(klik op foto's voor vergroting)

Tijdens onze rit door Zeeland, kwamen we onze toekomstige woonplaats tegen. Daar zullen we dan maar gaan wonen als Abeeltjes - later, als we groot zijn -!


Maar het waren twee prachtige fietsdagen. Het weer zat mee, ook al dreigde de lucht tijdens onze eerste dag nog wel af en toe. Met name zondag, tijdens onze Vlaamse fietstocht, was het schitterend weer. 
En onze minicamping (Boerenhof te Groede) was de ideale uitvalsbasis. Eigenlijk waren we er alleen om te douchen na het fietsen en om te slapen. En wat heb je dan meer nodig dan ons good-old trekkerstentje? 


En zowel tijdens onze fietstochten (in bijvoorbeeld de mooie steden Brugge en in Middelburg) als ook na de tochten was er ruimte voor onze Bourgondische kant: lekker eten en drinken. Een mens moet toch ook weer aansterken immers, na al die kilometers in de volle zon!

Links in het mooi Damme. Rechts in strandpaviljoen te Groede.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten