donderdag 5 juni 2014

Mountainbiken in Burgh-Haamstede

ASCHWIN:

Gijs en ikzelf besloten gisteren om een dagje te gaan mountainbiken. De fietsen werden daarom opgeladen en we vertrokken naar het 'Patrick Tolhoek-parcours' bij Burgh-Haamstede.











Een prachtig parcours overigens van 9 km lengte. En ook nog eens met het strand en de mooie duinenomgeving in de buurt. Ideale cross-omgeving dus!
Hierboven zie je onze gereden route: 3x het mtb-parcours door het bosrijke duinengebied en vervolgens nog een rondje strand en Burgh-Haamstede zelf. Écht een aanrader

Startpunt van het Patrick Tolhoek-parcours

Wel hadden we de pech dat het gisteren vrijwel de hele dag heeft geregend. Pas tijdens onze laatste kilometers brak het zonnetje door en werden we weer een beetje opgewarmd en een stukje droger. Neemt niet weg dat na onze tocht, de warme douche, het zwembad en de sauna in ons hotelletje wonderen deden. O ja: ook die hamburger met friet droeg daar positief aan bij..!

Aangezien we toch al nat waren, konden we dit soort capriolen natuurlijk niet laten. Gijs in actie op het strand en nog een collage van het strandgedeelte.


(klik op de foto's voor vergrotingen)

Vandaag beklommen we trouwens nog de 'Dikke Toren' van Zierikzee. 'Geen sportactiviteit' hoor ik je denken... Nou: ga het maar eens doen. Klim maar eens in één ruk door tot bovenop die vreemde kerktoren (zonder kerk...). Wedden dat je staat te hijgen als een paard?
Je krijgt er overigens wel een prachtig uitzicht voor terug. Onder andere met een mooie kijk op de Zeelandbrug.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten